Ik heb een vraag over werken bij het NIFP

De forensische zorg biedt een uitdagend en bijzonder werkveld voor diverse professionals. Professionals zoals psychiaters, psychologen, medisch adviseurs, maar bijvoorbeeld ook wetenschappers.

Bij het NIFP werken rond de 400 mensen. Daarnaast zijn ruim 500 mensen op freelancebasis als rapporteur aan het NIFP verbonden.

Ik wil werken als psychiater in de behandeling van mensen in justitiële inrichtingen

Het NIFP heeft regelmatig vacatures voor psychiaters. Je kunt hierover contact opnemen met Margot van Berkel, portefeuillehouder psychiatrische zorg, via e-mail: m.v.berkel@dji.minjus.nl.

Margot bespreekt graag de mogelijkheden en wensen met je.

Ik wil werken als freelance pro Justitia rapporteur

Het NIFP bemiddelt tussen pro Justitia rapporteurs en de opdrachtgever voor deze rapportages. Je kunt hierover contact opnemen met Theo Bakkum, portefeuillehouder Rapportage, via e-mail: t.bakkum@dji.minjus.nl.

Ik wil werken als psychiater in het Pieter Baan Centrum

Het Pieter Baan Centrum van het NIFP heeft regelmatig vacatures voor psychiaters.

Heb je interesse in een baan als psychiater? Neem contact op met Margot van Berkel via e-mail: m.v.berkel@dji.minjus.nl .

Ik wil werken als groepsleider bij het Pieter Baan Centrum

Het Pieter Baan Centrum van het NIFP heeft regelmatig vacatures voor groepsleiders.

Heb je interesse in een baan als groepsleider? Neem contact op met Dominique van Dreumel via e-mail: d.van.dreumel@dji.minjus.nl.

Ik heb een andere vraag over werken bij het NIFP

Staat jouw vraag niet bij de veelgestelde vragen over werken bij het NIFP? Dan kun je hierover contact met ons opnemen via e-mail: nifp@dji.minjus.nl.