Stages

We hebben verschillende mogelijkheden voor studenten om stage te lopen bij het NIFP. Het NIFP biedt wo-, en hbo-stages aan.

Wil je solliciteren op één van onderstaande stages? Stuur dan je sollicitatie (motivatiebrief plus cv) via e-mail: opleidingen.nifp@dji.minjus.nl.

Heb je vragen over de Stage communicatie? Stuur dan je sollicitaite (motivatiebrief plus cv) naar communicatie.nifp@dji.minjus.nl.

Wil je solliciteren op meerdere vacatures? Stuur dan voor elke sollicitatie een aparte mail met een aparte sollicitatie.

Stages

Wetenschappelijke stage terrorisme onderzoek

Wil je graag onderzoek doen naar kenmerken en achtergronden van veroordeelde terrorismeplegers? Lijkt het je leuk dossiers in te duiken en te scoren? Dan is deze stage iets voor jou! Uiterste reactiedatum: 15 december 2023

Wetenschappelijke stage Sekseverschillen in stoornis en delictgedrag

Ben jij gefascineerd door verschillen tussen jongens en meisjes in de relatie tussen psychopathologie en delict? Wil je helpen speuren in pro Justitia-rapportages om hier meer inzicht in te krijgen? Dan is de wetenschappelijke stage ‘sekseverschillen in stoornis en delictgedrag’ iets voor jou! Uiterste reactiedatum: 15 december 2023

HBO stage Social Work, Pieter Baan Centrum

Heb jij een scherp oog om gedrag in kaart te brengen? Ben je creatief in het aansluiten op mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek, achtergronden en intelligentieniveaus? Kun je observaties helder verwoorden? Dan is deze stage iets voor jou. Uiterste reactiedatum: 31 maart 2024.

Klinische stage, Pieter Baan Centrum

Stage bij de Dienst Ondersteuning Psychodiagnostiek (DOP) van het NIFP Pieter Baan Centrum (PBC). De stage behelst het leren uitvoeren en verwerken van testpsychologisch onderzoek en het meekijken met de werkzaamheden van de psychologen. Uiterste reactiedatum: 24 april 2024.

Juridische stage, Pieter Baan Centrum

De jurist van het Pieter Baan Centrum heeft een centrale rol als coördinator van het onderzoeksteam, heeft contacten met onder meer de opdrachtgever en treedt op als (technisch) voorzitter bij de belangrijkste multidisciplinaire onderzoeksbesprekingen. Uiterste reactiedatum: 7 mei 2024.

HBO stage PMT, Pieter Baan Centrum

Stage Psychomotorische observatie (PMO) bij observandi binnen het Pieter Baan Centrum. Ben jij creatief in het doen van interventies tijdens de zaalmomenten en vaardig in het aansluiten op uiteenlopende psychiatrische problematiek en intelligentieniveaus? Dan is deze stage iets voor jou. Uiterste reactiedatum: 1 juni 2024.