Rapporteursdag 2023

Het programma van de Rapporteursdag 2023 is bekend en de inschrijving is vanaf vandaag geopend. Alle pro Justitia-rapporteurs zijn van harte welkom op de eerstvolgende Rapporteursdag op vrijdag 22 september.

Beeld: ©NIFP

We ontvangen rapporteurs graag in Jaarbeurs Meetup om elkaar te ontmoeten en bij te praten over de laatste ontwikkelingen in het rapporteursvak. Van praktische tips tot wetenschappelijke inzichten: met een divers programma dagen we de deelnemers uit om de veelzijdigheid van het mooie vak met elkaar te vieren.

Het programma is van 09:30 tot 17:30 uur in Utrecht. Wij zorgen uiteraard voor koffie, lunch en versnaperingen en hopen dat allen na afloop van de inhoudelijke bijdragen blijven voor een borrel.

Genodigden hebben het programma ontvangen in hun e-mail en kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de link in de uitnodiging.

NIFP Rapporteursdag 2023. Locatie: Jaarbeurs Meetup in Utrecht. Datum: 22 september 2023. Anna Goldberg over het verslaafde brein. Helena Oldenhof over antisociaal gedrag bij meisjes. Arjan de Groot over maatregelrapportages. Cabaret van Lotte Velvet.

Beeld: ©NIFP