Mijlpaal NIFP Academie: 1.000 unieke gebruikers

Een mijlpaal om trots op te zijn: in de NIFP Academie heeft meer dan 1.000 unieke gebruikers.

Bedankt voor 1000 gebruikers op NIFP Academie
Beeld: ©NIFP

NIFP Academie is de digitale leeromgeving van het NIFP, vergelijkbaar met Sophie van het Opleidingsinstituut van DJI. Sinds het najaar van 2022 kan je jezelf inschrijven voor (online) nascholing en landelijke dagen. Alles wat je nodig hebt voor bij- en nascholing is nu op één plek te vinden: de link naar de online nascholing, de evaluatie, een eventuele toets, relevante documenten, presentaties en certificaten. Handig en overzichtelijk voor deelnemers!

Ondertussen is afdeling Wetenschap & Opleidingen nog steeds hard bezig om het systeem gebruiksvriendelijker te maken. 

Op naar de 2000 gebruikers!