Bestuur

De directie NIFP bestaat uit een algemeen directeur en een directeur inhoudelijke zaken.

De directie van het NIFP bestaat uit een algemeen directeur en een inhoudelijk directeur. Samen dragen ze de beleidsmatige vormgeving van integrale zorg en functionele sturing van het NIFP, onder eindverantwoordelijkheid van de algemeen directeur. De inhoudelijk directeur is primair verantwoordelijk voor de inhoud van alle primaire werkprocessen, voor het ontwikkelen van nieuwe producten en voor het ontwikkelen en implementeren van nieuw beleid.

Algemeen Directeur (interim)

Koen de Snoo is momenteel interim algemeen directeur van het NIFP.

Directeur Inhoud

Drs. M. F. (Marrit) de Vries (1975) is directeur inhoud bij het NIFP sinds juni 2018. Voor haar aantreden bij het NIFP was ze medisch directeur bij SymforaMeander, een specialistische GGZ instelling.

Marrit de Vries is geen onbekende voor het NIFP, eerder was zij verbonden aan de organisatie als hoofd vakgroep psychiatrie & medisch hoofd bij het Pieter Baan Centrum. Daarvoor vervulde ze diverse functies in Engeland en Nieuw-Zeeland, onder andere als leidinggevend psychiater van een ambulant forensisch behandelteam.

Marrit de Vries studeerde geneeskunde en volgde de specialisatie psychiatrie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Ze behaalde haar MBA aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.