Klinische stage, NIFP Pieter Baan Centrum

Bijzonderheden: deze stageplaats staat open voor een masterstudent Klinische (forensische) Psychologie.

Stage bij de Dienst Ondersteuning Psychodiagnostiek (DOP) van het NIFP Pieter Baan Centrum (PBC). De DOP ondersteunt gedragsdeskundigen bij het diagnostisch onderzoek van observandi (verdachten). Observandi worden in het kader van een strafzaak voor 6 weken in het PBC geplaatst. Diagnostisch onderzoek wordt uitgevoerd als basis voor advisering aan de rechtbank.

De stage behelst het leren uitvoeren en verwerken van testpsychologisch onderzoek en het meekijken met de werkzaamheden van psychologen. Wij bieden de mogelijkheid voor het behalen van je Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Het is niet mogelijk om behandelervaring op te doen.

Deze stageplaats staat open voor een masterstudent Klinische (forensische) psychologie. We hebben voorkeur voor een student met relevante werkervaring (bijvoorbeeld in psychiatrie of gevangeniswezen) die minimaal 22 jaar oud is. In de sollicitatie willen we graag lezen wat je motivatie is om juist in het PBC stage te lopen en welke relevante werkervaring je eventueel hebt.

Locatie: Almere
Start: november 2022
Duur: minimaal 4 dagen in de week gedurende een periode van minimaal 8 maanden

Selectieprocedure: sollicitatiebrieven met cv (elk maximaal 1 A4) kunnen tot uiterlijk 5 juni 2022 worden verstuurd naar opleidingen.nifp@dji.minjus.nl onder vermelding van NOV22PBC-FM. Gelieve geen cijferlijsten en andere documenten meesturen.