Hbo stage PMT, Pieter Baan Centrum

De stagewerkzaamheden bestaan uit de uitvoering, bespreking en verslaglegging van Psychomotorische observatie (PMO) bij observandi binnen het Pieter Baan Centrum (PBC) .

Locatie: Almere
Start: september 2024
Uur: 24 uur per week

Wanneer een observandus meewerkt aan het onderzoek zal je deze in groepsverband en/of individueel in de zaal zien. Aan de hand van specifieke observatievragen wordt er door middel van PMO een bijdrage geleverd aan het diagnostisch onderzoek. Door middel van vergaderingen deel je jouw observaties en aan het eind van een onderzoek schrijf je een rapport met jouw bevindingen.

Ben jij iemand met een scherp oog om gedrag in kaart te krijgen? Creatief in het doen van interventies tijdens de zaalmomenten en vaardig in het aansluiten op uiteenlopende psychiatrische problematiek en intelligentieniveaus? Of zijn dit juist punten waarin jij je verder zou willen ontwikkelen? Dan kan dit een mooie plek voor jou zijn. Studenten uit het vierde jaar van de volgende opleidingen kunnen hiervoor solliciteren:

  • HAN te Nijmegen, Psychomotorische therapie
  • Windesheim te Zwolle, CALO Psychomotorische therapie 

Stagedagen: maandag, dinsdag en woensdag.

Selectieprocedure: sollicitatiebrieven met cv kunnen tot uiterlijk 1 juni 2024 worden verstuurd naar opleidingen.nifp@dji.minjus.nl onder vermelding van PBC2024PMT-JH.