Inschrijving Rapporteursdag 2021 is geopend

De inschrijving voor de jaarlijkse NIFP Rapporteursdag, dit jaar op woensdag 22 september, is geopend!

Bent u pro Justitia rapporteur bij het NIFP? Dan kunt u zich vanaf nu aanmelden.

We praten u bij over actuele ontwikkelingen in het rapporteursvak.

Femke Jonker verzorgt dit jaar de plenaire lezing in de ochtend: 'Rapporteren bij laag verstandelijk beperkten'. U kunt ook verschillende workshops volgen, zoals een workshop over drillrap door Robby Roks en de politie Amsterdam.

Na afloop heffen we graag met elkaar het glas. De rapporteursdag vindt dit jaar plaats in de Jaarbeurs te Utrecht en is ook live te volgen via een webinar.

  • Als de anderhalve meter-maatregel op 22 september nog van kracht is, kunnen wij met een beperkte hoeveelheid mensen bijeenkomen. We zullen dan aselect een keuze maken voor wie naar de Jaarbeurs kan komen. Wij informeren u daar kort na de persconferentie op 17 september over. Wij laten u dan ook weten of u een vaccinatie- of testbewijs moet overleggen. Het is uiteraard altijd mogelijk om de dag digitaal bij te wonen.
  • De NVvP heeft de accreditatieregels voor gestreamde bijeenkomsten in januari dit jaar aangescherpt. Lees de nieuwe eisen na op de website van de NVvP.