NIFP Midden-Nederland zoekt psycholoog

Ben jij psycholoog, woon je in de omgeving van Utrecht, en ben je toe aan uitdagend werk in een ongewone omgeving? De NIFP dienst Midden-Nederland heeft een vacature voor 32 uur.

Het NIFP is dé plek voor gedragsdeskundigen die interesse hebben in het forensische veld. Dat vindt psycholoog Thijs van de Kant.

‘Hier kun je alles te weten komen over de forensische psychologie. Je hebt te maken met een bijzondere doelgroep, met mensen die kampen met complexe problematiek.

Daar krijg je ook in de praktijk mee te maken tijdens voorgeleidingen bij de rechtbank waarbij je de rechter adviseert over de noodzaak van een pro Justitia-onderzoek.'

'Maar ook door de feedback die je geeft op pro Justitia-onderzoeken van andere rapporteurs.  Je zit dicht bij het vuur als het om ontwikkelingen op je vakgebied gaat en daarnaast is het NIFP dé plek als je je wilt blijven ontwikkelen. Je hebt keuze uit diverse in house trainingen en opleidingen. En, niet onbelangrijk, het team van de dienst Midden-Nederland is gewoon heel leuk om in te werken.’

Nieuwsgierig geworden? Ga dan direct naar de vacature.

Portretfoto psycholoog
©NIFP