NIFP zoekt tandheelkundig adviseur

Het NIFP is op zoek naar een tandheelkundig adviseur. Olav, een van de, vertelt over zijn werk in een ongebruikelijke omgeving.

Olav is tandheelkundig adviseur voor het NIFP, een landelijke dienst van DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen).

‘Als tandheelkundige voor de DJI wordt er van je expertise gebruik gemaakt op vele vlakken. Zo beoordeel ik of tandheelkundige behandelingen noodzakelijk zijn. Of dat ze kunnen worden uitgesteld tot na detentie. Ook onderzoek ik of klachten van justitiabelen terecht zijn ingediend. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is dat je, in tegenstelling tot de meeste tandheelkundige praktijken, zeer breed wordt ingezet. Je hebt met vele disciplines te maken en wanneer er over mondzorg wordt gesproken, wordt mijn kennis en kunde gebruikt om te komen tot een mooi eindresultaat. De multidisciplinaire besprekingen waar ik de afgelopen jaren deel van heb uitgemaakt, hebben mijn professionele horizon flink vergroot. Ik heb het gevoel dat mijn kennis en ervaring in deze functie optimaal tot zijn recht komt.’

Bekijk de vacature

De volledige vacturetekst is te vinden op https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/tandheelkundig-adviseur-DJI-2019-0931.